100.nl, Merkversterking
configurator voor Tonke campersTonke campers

Bij Tonke geloven ze in mooie en duurzame ontwerpen met kwaliteit. Zowel de standaard camper modellen als het maatwerk krijgen evenveel aandacht. In de werkplaats, waar alle campermodellen worden gebouwd, gaan ze graag de uitdaging aan en proberen ze met ieder model opnieuw te inspireren.
100 ontwikkelde een online configurator waarmee de camper zelf samengesteld kan worden. 

done.
  • On- en offline communicatie
  • Website met configurator

approach.

De mens is een geboren reiziger, zo luidt de inleiding van de missie van Tonke. Het leven 'on the road', intens genieten van samen reizen. De nadruk ligt op de beleving van de reis in een eigen voertuig, in Europa, in de wereld. Klaar om dromen te verwezenlijken! De vraag om een configurator te bouwen om deze eigenheid in een Tonke camper te kunnen verwerken hebben we gerealiseerd. Daarbij hebben we belangrijke vragen gesteld. Wat is dan precies het gevoel van je eigen Tonke? hoe ziet deze camper eruit?

Wat zijn je persoonlijke wensen? Dit was de start van ons avontuur, het begin van het bouwen van de configurator voor Tonke.


 

media.

De configurator is zowel op desktop als op mobiel te gebruiken. Je kunt zelfs je Tonke online bestellen! De configurator wordt ondersteund met scherpe en duidelijke 3D Visuals en illustraties. Naast het UX ontwerp, 3D en illustraties zijn wij ook verantwoordelijk voor de technische realisatie die geheel in eigen studio plaatsvond.

mytonkevan.com

results.

Online meer exposure en inzicht in prijs en samenstelling