100.nl, Merkversterking

Bij 100.nl krijg je volop ruimte voor je creatieve ideeën en concepten. Je werkt in een dynamische team van conceptmakers, online specialisten en on- en offline designers.

Als graphic designer ben je verantwoordelijk voor de vormgeving van alle on- en offline middelen voor onze klanten. Je durft een stijl neer te zetten, je bruist van de ideeën en je bent in staat om krachtig te communiceren met beeld. Daarnaast lever je een waardevolle bijdrage bij het bedenken van communicatieconcepten en reclamecampagnes die ten grondslag liggen aan deze middelen.

Jouw profiel
Je bent creatief in staat om in het belang van de klantvraag te denken en te werken. Je weet keer op keer de klant te verrassen – zowel qua idee als vormgeving – zonder dat je de briefing uit het oog verliest. Uiteraard sta je er niet alleen voor in dit traject maar werk je hecht samen in een creatief team.

  • Je hebt een design opleiding gevolgd aan de kunstacademie of soortgelijk.
  • Je bent de hoogte van digitale trends en ontwikkelingen.
  • Je kunt je goed inleven in klanten en hun commercieel belang.
  • Je kunt informatie vertalen naar begrijpelijke visuele content.
  • Je bent in staat om ontwerpen te creëren die gebruiksklaar zijn voor de ontwikkeling van media, waaronder advertenties, banners, brochures en websites.
  • Je beheerst Creative Suit.

Wij reiken je alle tools aan die je nodig hebt om je vak optimaal uit te oefenen. Daarnaast kun je rekenen op prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en uiteraard een professioneel team.

Spreekt onze visie, vormtaal en werkwijze je aan?

Stuur je motivatie en portfolio naar coen@100.nl. Heb je vragen over ons of over onze vacature? Bel Coen van den Broek via tel. 076 - 502 31 42.