100.nl, Merkversterking
estta branding van interieur tot online marketingestta dental studio

Estta dental studio, Natuurlijk mooie tanden: 100 ontwikkelde de merkprofilering, styling van het in- en exterieur van de praktijk, corporate identity en alle on- en offline communicatie voor deze tandartsen kliniek.

done.
  • Merkanalyse
  • Productontwikkeling
  • On- en offline communicatie
  • Fotografie
  • Socialstrategie

approach.

Klantgericht en voorspelbaar ondernemen op het hoogste niveau binnen de tandheelkunde. Zo luidde de ontwerpdoelstelling van estta. estta is gespecialiseerd in reconstructieve tandheelkundige behandelingen en levert vakmanschap met hoge kwaliteit. Echter is de kwaliteit van een ceramische facing en/of kroon lastig te beoordelen voor de patiënt. Vanuit deze positie zijn we gaan kijken op welke manier we de patiënt het gevoel van kwaliteit kunnen laten ervaren. We hebben de vertaalslag gemaakt van binnen naar buiten. Naast de inhoudelijke kant, hebben we de vormgeving en inrichting van estta aangepakt.

 

media.

natuurlijk mooie tanden 

De nieuwe profilering is zichtbaar op alle social media platforms van estta dental studio. Dit wordt ondersteund met een stijlvolle website en een lifestyleblog. Naast het ontwerpen van visuele uitingen voor de website, hebben we de inrichting van de kliniek gevisualiseerd door middel van 3d visuals en moodboards.

results.

Internationale bekendheid en klanten van over de hele wereld.