concept

De wereld om ons heen verandert, jouw organisatie verandert en jouw klant verandert. Bij 100 spelen we in op deze veranderingen en weten we welke mogelijkheden en Brandshifts er zijn om jouw merk of organisatie te versterken. Of het nu gaat om een meerjarenplan of een kortlopende actie. Wij adviseren je in het uiteenzetten van de juiste communicatiekoers, niet alleen in on- en offline communicatiestrategie, maar ook in jouw kernactiviteiten. Met onze creatieve en technische knowhow hebben wij alles in huis om jouw verhaal, dienst en/of product te versterken en vorm te geven, zodat dit naadloos aansluit op de juiste doelgroep.

creatie

Het vormgeven van een huisstijl, website of campagne heeft meer succes met een goed concept en een strategische aanpak. Wij zijn altijd opzoek naar de essentie van jouw boodschap en doel, dit vertalen we naar de juiste communicatiemiddelen en zetten deze strategisch in om jouw doelgroep te bereiken. Wij ontwikkelen concepten die soms onorthodox, dan weer alleen functioneel zijn. De eerste indruk is wat telt. En een eerste indruk maak je maar één keer. Wij zorgen ervoor dat jouw communicatie de juiste snaar weet te raken, in woord én beeld.

implementatie

Door een verhaal te vertellen gaat het leven. Met goede content bereiken we jouw doelgroep en zorgen voor een beleving bij uitstek. Wij ontwikkelen rake communicatiemiddelen, online én offline, die niet alleen het verhaal van jouw merk of organisatie vertellen, maar ook connecten met jouw doelgroep. We werken het liefst periodiek zodat jouw organisatie en/of merk zichtbaar wordt.

optimalisatie

Markten, organisaties en klanten veranderen continu. Om mee te blijven groeien in deze veranderingen moeten jouw communicatiemiddelen ook veranderen. We meten, weten en sturen bij. Wij maken continu verbetering voor jouw merk mogelijk door te kijken naar Brandshifts.